Link :: 16.10.2005 :: 12:17 Link :: 18.10.2005 :: 20:11 Ponad słowem Pozwól że ci powiem w jednym serca tchnieniu, że zaszeptam cicho jak wiatr w szczerym polu, że przyłożę rękę do serca twojego, usta swe ułożę w słowa chcące zabrzmieć, oczy się spotkają na tę krótką chwilę szepcząc sobie szczere miłosne wyznanie… słów tu nie potrzeba - nigdy ich nie było, gest, czyn, spojrzenie to wszystko - to miłość Komentuj(2) Link :: 19.10.2005 :: 22:21 Misiowe oko koniec końców to tylko guzik a Misiowe oko zostało puste już taki bezosobowy choć nadal kochany mordka się uśmiecha chyba nie wie jeszcze że guzik-oko odpadł łapki nadal rozłożone więc go przytuliłam i chyba ten jeden guzik-oko zamrugało odłożyłam misia na jego miejsce ale mina jego już niewyraźna wpadła Aga do pokoju „oka nie ma, on smutny ja psykleję” no i wczoraj guzik-oko już był nad uśmiechem misia psyklejony Komentuj(2) Link :: 24.10.2005 :: 16:36 Być sobą-być człowiekiem W towarzystwie poetów nie musisz być pisarzem W gronie muzyków nie musisz umieć grać na flecie Wśród sportowców nie musisz udawać biegacza W jupiterze sławnych ludzi możesz być szarą myszką Lecz będąc pośród ludzi musisz być człowiekiem. Komentuj(2) Link :: 27.10.2005 :: 15:29 Pole walki To pociąg do nikąd Muzyka wśród krzyków milczenia Łzy dla liczniejszych niż wschody i zachody Strach większy niż okrąg nieba Nadzieja mniejsza niż ziarenko piasku Dzień krótszy od minuty A minuta dłuższa od dnia Miłość karana śmiercią Pomocna dłoń odcinana Śmiech bez ludzkiej postaci Życie bez życia Praca bez celu Do nikąd prowadząca ścieżka… Komentuj(2) |
![]() |
||
|
2025
|
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |